‘De wereld mooier maken 

met mijn schilderingen’

 

 

 Nadat Floor Hertog in 2017 de opleiding Illustration Design aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten te Zwolle heeft afgerond, is ze voor zichzelf gestart. Van muurschilderingen tot aan het beschilderen van (motor)voertuigen, ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om de wereld voor anderen om haar heen unieker en mooier te maken.

 

In 2013 behaalde Hertog haar diploma als specialist schilder in de richting decoratie- en restauratieschilder bij het Cibap te Zwolle. Als decoratieschilder en illustrator heeft ze zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse schilder- en tekentechnieken, verfsoorten en stijlen: van abstract tot aan zeer gedetailleerd schilderwerk. Hertog ontwerpt graag haar eigen schilderijen, illustraties en decoraties. Daarom werkt ze graag voor klanten, zodat ze hun ideeën uit kan werken tot een kunstwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een leuke schildering voor op een kinderkamer of schilderijen van uw favoriete vakantiebestemming of huisdier. Hertog heeft samengewerkt met verschillende bedrijven, instellingen en particulieren. Met dit portfolio kunt u ideeën opdoen en het geeft een goed overzicht van mogelijkheden.  

 

 

 

"Dus, bent u op zoek naar een uniek cadeau of een nieuwe uitstraling voor uw huis, kantoor of winkel?

Ik ontwerp schilderijen voor jong en oud, van kinderkamer tot openbare ruimtes." 

 

WORK IN PROGRESS

Bij een nieuwe werkruimte hoort een nieuwe schildering! Tussen alle werkzaamheden door werk ik steeds een beetje verder aan deze leuke schildering. Meer foto's volgen nog!

Eerdere projecten

Decoratie in de wachtkamer van de kinderpoli, in Diaconessenhuis Meppel.