‘De wereld mooier maken met mijn schilderingen’

 

Floor Hertog, 1993, is geboren in Didam en werkzaam in de omgeving van Zwolle.

Ze is afgestudeerd als specialist schilder in de richting decoratie- en restauratieschilder

bij het Cibap te Zwolle. En rondde in 2017 haar tweede studie af aan ArtEZ hogeschool

van kunsten te Zwolle, studierichting Illustration Design.

 

Nadat Floor Hertog in 2017 de opleiding Illustration Design heeft afgerond, is ze 1 augustus 2017 voor zichzelf gestart. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om de wereld voor anderen om haar heen unieker en mooier te maken.

 

In 2013 behaalde Hertog haar diploma als specialist schilder in de richting decoratie- en restauratieschilder. Als decoratieschilder en illustrator heeft ze zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse schilder- en tekentechnieken, verfsoorten en stijlen: van abstract tot aan zeer gedetailleerd schilderwerk. Experiment en onderzoek naar materiaal staan centraal. In haar illustratiewerk verwerkt ze graag natuur en heldere kleuren om levendige beelden te maken. Haar passie ligt bij tekenen en schilderen en ze is altijd bezig met zichzelf ontwikkelen op dit gebied. 

 

Ze is een echte duizendpoot. Floor houdt zich bezig met verschillende werkzaamhedenen en heeft ook een liefde ontwikkeld voor ambachtelijke technieken. Zo houdt zij zich ook bezig met verschillende afwerkingstechnieken

zoals; vergulden, letters penselen en imitatietechnieken. In het schildersvak heeft zij haar naam ook gevestigd als huisschilder. In samenwerking met verschillende schildersbedrijven heeft zij de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan als huisschilder/vakvrouw. Ze combineert graag haar creatieve werk met haar vakmanschap als huisschilder. Ze vindt vakmanschap en productkennis erg belangrijk om de kwaliteit van haar werk te kunnen garanderen.

 

Floor ontwerpt graag haar eigen schilderijen, illustraties en decoraties. Daarom werkt ze graag voor klanten, zodat ze hun ideeën uit kan werken tot een kunstwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een leuke schildering voor op een kinderkamer of schilderijen van uw favoriete vakantiebestemming of huisdier.