‘De wereld mooier maken met mijn schilderingen’

 

Floor Hertog, 1993, is geboren in Didam en werkzaam in de omgeving van Zwolle.

Ze is afgestudeerd als specialist schilder in de richting decoratie- en restauratieschilder

bij het Cibap te Zwolle. En rondde in 2017 haar tweede studie af aan ArtEZ hogeschool

van kunsten te Zwolle, studierichting Illustration Design.

 

Nadat Floor Hertog in 2017 de opleiding Illustration Design aan ArtEZ hogeschool voor de

 kunsten te Zwolle heeft afgerond, is ze 1 augustus 2017 voor zichzelf gestart. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om de wereld voor anderen om haar heen unieker en mooier te maken.

 

In 2013 behaalde Hertog haar diploma als specialist schilder in de richting decoratie- en

restauratieschilder bij het Cibap te Zwolle. Als decoratieschilder en illustrator heeft ze zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse schilder- en tekentechnieken, verfsoorten en stijlen: van abstract tot aan zeer gedetailleerd schilderwerk.

 

 Ze is een echte duizendpoot. Floor houdt zich bezig met verschillende werkzaamhedenen en heeft een liefde ontwikkelde voor ambachtelijke technieken. Experiment en onderzoek naar materiaal staan centraal. Haar passie ligt bij tekenen en schilderen en ze is altijd bezig met zichzelf ontwikkelen op dit gebied. In haar illustratiewerk verwerkt ze graag heldere kleuren om levendige beelden te maken. Ook natuurlijke thema's en exotische taferelen zijn vaak onderwerp van haar werk.

 

Floor ontwerpt graag haar eigen schilderijen, illustraties en decoraties. Daarom werkt ze graag voor klanten, zodat ze hun ideeën uit kan werken tot een kunstwerk. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een leuke schildering voor op een kinderkamer of schilderijen van uw favoriete vakantiebestemming of huisdier.